Elemente accesorii pentru schelă

Se utilizează împreună cu platelajul din lemn cu trapă. Urcarea este sigură şi comodă pentru că are loc în interiorul schelei. Înălţime 2 m, greutate: 8,8 kg.
Pentru o ancorare sigură a schelei dumneavoastră pe suprafaţa faţadei. Se recomandă a se folosi împreună cu următoarele elemente-accesorii: un cuplaj normal cu pană sau cu şurub şi un şurub de ancorare cu diblu.
Se fixează simplu şi stabil datorită cuplajului cu pană, sudat. Este menit pentru asigurarea părţii frontale a schelei. Greutate: 4,2 kg.
Pentru suprapunerea de etaje intermediare pe orice înălţime, construcţie simplă şi stabilă. Este recomandat şi în cazul utilizării semicadrelor verticale (Z481115). Greutate: 4,3 kg.
Cu ajutorul bulonului se poate fixa oriunde pe ţeava schelei o balustradă dublă. Zincat. Greutate: 1,0 kg.
Pentru agăţarea diverselor elevatoare în vederea uşurării construcţiei schelei. Este rabatabilă, cu posibilitate de blocare în poziţie medie. Este zincată termic, porţiune suspendată 65 cm. Greutate: 9,3 kg.
Pentru adaptarea schelei la orice formă de faţadă. Pentru lărgirea suprafeţei de lucru. Greutate: 9,0 kg.
Este utilizabilă în toate situaţiile în care nu este posibilă ancorarea de suprafaţa faţadă. Este reglabilă fără trepte pe o înălţime cuprinsă între 3 şi 6m. Poate fi utilizat fără alte accesorii datorită cuplajului cu pană...
Pentru construcţia de ansambluri de schele mobile pentru faţade. Roată stabilă cu dispozitiv de blocare.
Pentru construcţia de ansambluri de schele mobile pentru faţade. Diferenţele de nivel pot fi compensate cu ajutorul piciorului de calare reglabil. Roată stabilă cu dispozitiv de blocare.
Pentru transportul comod şi sigur al cadrelor verticale ale schelelor, uşor de mutat cu ajutorul stivuitorului sau al macaralei, ramele se depozitează în poziţie verticală. Greutate: 43,0 kg.
Un cadru de stivuire pentru toate părţile componente ale schelei: pentru 20 de cadre verticale sau 50 de balustrade duble sau 25 de platelaje din lemn. Fixare sigură a componentelor, fără alunecare. Greutate: 44,0 kg.
 

Catalog lorencic

Catalog online pentru descărcare sau consultare

Vizualizare catalog

Consiliere competentă

Vă stăm la dispoziție în locație cu plăcere

Locații

Serviciu de închiriere Lorencic

Închiriați aparate Lorencic la serviciul nostru de închiriere

Aparate închiriate

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen