Amenajări de şantier

Dimensiunile containerului: lungime: 2100mm la exterior / 1980mm la interior, lăţime: 2100mm la exterior / 1980mm la interior, înălţime: 2100mm la exterior / 1930mm la interior. Greutate: circa 325kg.
Dimensiunile containerului: lungime: 3100mm la exterior / 2980mm la interior, lăţime: 2100mm la exterior / 1980mm la interior, înălţime: 2100mm la exterior / 1930mm la interior. Greutate: circa 410kg.
Dimensiunile containerului: lungime: 4100mm la exterior / 3980mm la interior, lăţime: 2100mm la exterior / 1980mm la interior, înălţime: 2100mm la exterior / 1930mm la interior. Greutate: circa 515kg.
Este o etajeră de interior, tehnologică, cu trei nivele, cu lungimea de 2m şi cu adâncimea de 0,42m, executată din oţel zincat, ce suportă o sarcină maximă de 50kg pe fiecare raft. Este gândită ca structură suspendată pentru a permite...
Sistem de agăţare din oţel zincat, suspendabil, în formă de semicupă. Pentru furtun de apă, cablu electric etc.
Sunt ideale pentru asigurarea provizorie a uneltelor, maşinilor etc. pe şantiere. Sunt profilate pentru broască cu cilindru. Se livrează împreună cu un semicilindru profilat cu 3 chei.
Se fixează între podea şi tavan cu ajutorul tălpii prevăzute cu arc. Arcul deplasabil, prevăzut cu funcţie de autofixare, permite reglajul continuu al sforii de trasat. Este prevăzut cu pedală pentru a fi uşor de manipulat.
Pentru fixare de uşă şi de tocul ferestrei.
Este un dispozitiv pentru îndepărtat murdărie precum pământ, zăpadă, nisip... Periile sunt lavabile iar cadrul este zincat termic în întregime.
Ladă pentru transport economică drept alternativă la cutia din lemn pentru montaj fix pe benă. Tablă din oţel zincată (corp 1,0mm, capac 1,25mm) oferă cel mai înalt grad de protecţie împotriva coroziunii. Picioarele uşurează...
 

Catalog lorencic

Catalog online pentru descărcare sau consultare

Vizualizare catalog

Consiliere competentă

Vă stăm la dispoziție în locație cu plăcere

Locații

Serviciu de închiriere Lorencic

Închiriați aparate Lorencic la serviciul nostru de închiriere

Aparate închiriate

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen