> Home > Firma > Business Mission

Business Mission

Marca Lorencic Bauservice reprezintă de peste 25 de ani Tehnică + Service pentru profesioniștii din construcții! În fiecare zi facem clienții mulțumiți prin orientarea către produse și servicii - și aceasta nu doar în Austria ci și în multe alte părți din Europa Centrală și de Est.

Beneficiile pe care le oferim profesioniștilor din construcții constau într-o gamă largă de mărci de utilaje de construcții, accesorii de construcții și materiale speciale, precum și servicii la calitate superioară. Angajații noștri din centrele de service Lorencic oferă soluții inovative și individualizate. În special cunoștințele lor de specialitate și angajamentul ne fac un partener de încredere pentru clienții noștri.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Business Mission-ul nostru
Marca Lorencic Bauservice reprezintă tehnică + service pentru profesioniștii în construcții!

Fiind o companie lider internațional în servicii și comerț, LORENCIC oferă un portofoliu amplu de produse și o consiliere de excepție.

Datorită orientării noastre complete spre produse și servicii, suntem principala persoană de contact pentru clienții noștri. Calitatea activității noastre, cunoștințele de specialitate și competența tehnică stau la baza acestui lucru.

Vânzarea, service-ul, reparațiile și închirierea se fac prin propriul centru de service. Produsele și serviciile noastre sunt disponibile rapid și confortabil.

Experiența îndelungată și apropierea față de clienți aduc siguranță și încredere.
Relația noastră cu clienții, furnizorii și angajații se bazează pe o atenție sporită, pe angajament și responsabilitate.

Cel mai mare preț îl punem pe susținerea reciprocă și atitudinea prietenoasă între noi. Fiecare își aduce aportul prin atitudinea sa profesională.

 

Catalog lorencic

Catalog online pentru descărcare sau consultare

Vizualizare catalog

Consiliere competentă

Vă stăm la dispoziție în locație cu plăcere

Locații

Serviciu de închiriere Lorencic

Închiriați aparate Lorencic la serviciul nostru de închiriere

Aparate închiriate

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen