> Home > Firma > Concernul

Concernul

Suntem o companie filială a Schmid Industrie Holding. Ceea ce ar putea părea la prima vedere un concern fără chip, este de fapt o companie de familie cu o istorie și o dezvoltare impresionante. Fondatorul KR Friedrich Schmid este din 1970 un antreprenor de succes cu o filozofie clară: O companie de succes are nevoie de angajați implicați și bine educați precum și de produse inovative și de calitate superioară. În plus, o bază solidă a companiei este absolut necesară.

Toate activitățile trebuie să aibă în centru omul și să fie conduse de un respect față de natură și de o utilizare responsabilă a resurselor.

Cu aceste principii și o abilitate comercială superioară, Friedrich Schmid și-a extins continuu companie și în 1997 a reunit totul în Schmid Industrie Holding. Astăzi din concern fac parte peste 90 de companii și deține participațiuni strategice în diverse state europene precum și în China.
Din 2009, prin Mag. Robert Schmid cea de-a doua generație a preluat conducerea. În ciuda dimensiunilor, holdingul are totuși trăsături familiale. Clienții și partenerii sunt susținuți cât mai mult și sunt consiliați individual. În interiorul comapniei, spiritul de echipă și munca în echipă sunt cele mai importante.


 

Catalog lorencic

Catalog online pentru descărcare sau consultare

Vizualizare catalog

Consiliere competentă

Vă stăm la dispoziție în locație cu plăcere

Locații

Serviciu de închiriere Lorencic

Închiriați aparate Lorencic la serviciul nostru de închiriere

Aparate închiriate

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen