Dispozitiv profesional de ridicat plăci PPH PROBST

Für die Verlegung von Betonplatten und Natursteinplatten. Großer Verstellbereich für alle Platten. - Mit großer Hebelübersetzung. - Sehr stabile Profi-Ausführung. - Galvanisch verzinkt. - Austauschbare Klammerbacken. - Tragfähigkeit: 60kg.

Dispozitiv profesional de ridicat plăci PPH 10/37 PROBST
Date tehnice: plajă de lăţimi de apucare: 100-370mm, greutate: 1,5kg.
Art.Nr 53200053
Dispozitiv profesional de ridicat plăci PPH 10/37 PROBST, ÖW 100-370mm
U.M: BUC
Art.Nr 53200052
Dispozitiv profesional de ridicat plăci PPH 22/50 PROBST, ÖW 220-505mm
U.M: BUC
Art.Nr 53200054
Dispozitiv profesional de ridicat plăci PPH 33/62 PROBST, ÖW 330-620mm
U.M: BUC
Set profesional de ridicat plăci PPH-S 10/62 PROBST
Setul conţine unitatea de bază şi 3 perechi de fălci de prindere. Date tehnice: plajă de lăţimi de apucare: 100-620mm, greutate: 3,0kg.
Art.Nr 53200055
Set profesional de ridicat plăci PPH-S 10/62 PROBST, unitate de bază cu 3 perechi de fălci de prindere
U.M: BUC
Dispozitiv EASYGRIP EXG PROBST pt. ridicare plăci delimitare spaţii verzi
Este mic, cântăreşte puţin, este uşor de manevrat şi puternic precum un urs! Cleşte mecanic pentru apucarea elementelor paralele, non-conice, din beton, ca de exemplu plăci de delimitare a spaţiilor verzi, parapeţi şi trepte masive. Poate fi agăţat de un aparat portant cu ajutorul unui laţ sau unui lanţ. Este prevăzut cu mânere pentru apucat, astfel încât să poată fi manevrat şi manual de către două persoane. Plaja de lăţimi de apucare: 0-300mm, sarcină maximă: 550kg, masă proprie: 12kg.
Art.Nr 53100370
Dispozitiv EASYGRIP EXG PROBST pentru ridicarea plăcilor de delimitare a spaţiilor verzi, cu mânere manuale
U.M: STK
Dreptar RE PROBST
Pentru alinierea pavelelor cu prindere una de cealaltă care nu au fost compactate încă. Cu două mânere, o treaptă pentru picior şi o suprafaţă pentru lovire cu ciocanul pentru introducerea în rosturi. Cu lamă de depărtare robustă, cu muchii ascuţite şi care poate fi înlocuită, din oţel pentru arcuri călit, pentru introducerea în rost. Protecţie durabilă a suprafeţei datorită zincării galvanice. Greutate: 1,5kg.
Art.Nr 51800011
Dreptar RE PROBST
U.M: BUC
Lamă de schimb pentru dreptarul RE PROBST
Art.Nr 41800002
Lamă de schimb pentru dreptarul RE PROBST
U.M: STK
Cleşte pentru borduri BZ PROBST
Pentru amplasarea pietrelor de bordură, de margine, a rigolelor sau a altora de acelaşi fel. Oferă o lăţime mare de apucare, drept pentru care este adecvat şi pentru bordurile din piatră naturală şi pentru treptele masive. Sfoara de aliniere rămâne complet liberă datorită intervenţiei scurte. Recomandăm utilizarea cleştilor pentru borduri în pereche. - Zincare galvanică, - elemente de apucare din cauciuc, care pot fi înlocuite. Date tehnice: plaja lăţimilor de apucare: 0-400mm, adâncimea de scufundare: 200mm, lungimea fălcilor: 150mm, sarcina maximă: 150kg, greutate: 4,0kg.
Art.Nr 53200084
Cleşte pentru borduri BZ PROBST
U.M: BUC
Art.Nr 43200006
Cauciuc de schimb pentru cleştele pentru borduri BZ PROBST
U.M: STK
Cleşte BVZ PROBST pentru deplasarea bordurilor
Datorită deschiderii mari, reglabile, acest cleşte poate fi utilizat universal pentru toate elementele decorative de grădinărit şi peisagistică. Echipare standard: - mânere detaşabile, - elemente de apucare sub formă de şine metalice cauciucate care pot fi înlocuite, - zincare galvanică, - bolţuri pentru reglajul lăţimii de deschidere. Date tehnice: plaja lăţimilor de apucare: 0-550mm, adâncime de scufundare: 210mm, lungimea fălcilor: 200mm, sarcina maximă: 200kg, greutate: 12,0kg.
Art.Nr 53200020
Mânere universale BVZ PROBST
U.M: BUC
Mâner RLSH PROBST pentru ridicarea bordurilor şi dalelor înguste
Este dispozitivul ideal pentru ridicarea bordurilor şi a dalelor înguste. Permite un montaj rapid, raţional şi sigur pentru că este uşor de manevrat. Permite ca postura corpului să rămână ergonomică pe parcursul operaţiei de ridicare şi montaj al pietrelor. Dimensiuni compacte şi masă proprie redusă. Strângere şi desprindere uşoare printr-o rotire a mânerului. Pentru borduri şi dale înguste cu o grosime de 60-120mm. Sarcină maximă: 80kg, greutate: 3,0kg.Este dispozitivul ideal pentru ridicarea bordurilor şi a dalelor înguste. Permite un montaj rapid, raţional şi sigur pentru că este uşor de manevrat. Permite ca postura corpului să rămână ergonomică pe parcursul operaţiei de ridicare şi montaj al pietrelor. Dimensiuni compacte şi masă proprie redusă. Strângere şi desprindere uşoare printr-o rotire a mânerului. Pentru borduri şi dale înguste cu o grosime de 60-120mm. Sarcină maximă: 80kg, greutate: 3,0kg.
Art.Nr 53200092
Mâner RLSH 120 UNI PROBST pentru ridicarea bordurilor şi dalelor înguste
U.M: STK
Extractor de bolţuri ENZ PROBST
Este un dispozitiv simplu, însă extrem de eficient, pentru extracţia bolţurilor în lucrările de infrastructură şi în lucrările de grădinărit-peisagistică. Poate fi folosit pentru toate bolţurile rotunde din oţel cu diametre între circa 10mm şi 30mm. Dacă nu ar fi folosit extractorul ENZ, bolţurile s-ar îndoi frecvent atunci când sunt extrase. Doar îndreptarea a 50 de bolţuri costă mai mult decât extractorul în sine! Atunci când ridică bolţul, extractorul ENZ se strânge fix cu ajutorul unui mecanism în formă de V de corpul bolţului. Astfel se poate încerca scoaterea bolţului atât prin tragere, cât şi prin răsucire, aceste forţe fiind transmise fără efort la nivelul bolţului. Zincat galvanic. Greutate: 0,8kg.
Art.Nr 51800038
Extractor de bolţuri ENZ PROBST
U.M: STK
Dispozitiv BZSH PROBST pentru ridicat suporţi pentru garduri de şantier
Suporţii pentru garduri de construcţii, fie că sunt executaţi din beton sau din plastic, ajung uşor la o greutate de 30kg. Sunt dificil de transportat, transportul lor este obositor şi forţează coloana vertebrală. Datorită dispozitivului BZSH pentru ridicat suporţi pentru garduri de şantier nu mai sunt necesare aplecările adânci – acest lucru economiseşte timp şi protejează spatele. Bolţuri de reglaj, cu reglaj continuu, se agaţă în găurile exterioare ale suportului pentru garduri de şantier şi se blochează acolo. Mânerul reglabil face ca suportul pentru garduri de şantier să atârne orizontal. Mânerul are o formă constructivă îngustă pentru a permite scufundarea în gitterbox. Cu ureche de atârnare pentru cârligul macaralei. – Distanţa dintre găuri: minimum 65mm, maximum 132mm, - sarcină maximă: 35kg, - greutate: 5kg.
Art.Nr 51800084
Dispozitiv BZSH PROBST pentru ridicat suporţi pentru garduri de şantier
U.M: STK
Leră de măsurare şi marcaj MAL PROBST
Este un instrument ajutător indispensabil pentru măsurarea şi marcajul exact al lungimilor şi unghiurilor dintre pietrele cu fixare una de cealaltă. Greutate: 0,5kg.
Art.Nr 51800026
Leră de măsurare şi marcaj MAL PROBST
U.M: STK
Ciocan GH PROBST din cauciuc
Pentru alinierea pietrelor de pavaj încă necompactate. Masă proprie redusă, cu mâner lung sau scurt pentru o postură de lucru optimă. Cu şine metalice cauciucate, foarte rezistente la uzură, care pot fi înlocuite. Datorită formei pătrate a capului din cauciuc ciocanul rămâne în poziţie verticală după utilizare. Lungimea mânerului: 800mm, greutate: 2,2kg.Pentru alinierea pietrelor de pavaj încă necompactate. Masă proprie redusă, cu mâner lung sau scurt pentru o postură de lucru optimă. Cu şine metalice cauciucate, foarte rezistente la uzură, care pot fi înlocuite. Datorită formei pătrate a capului din cauciuc ciocanul rămâne în poziţie verticală după utilizare. Lungimea mânerului: 800mm, greutate: 2,2kg.
Art.Nr 51800012
Ciocan GH PROBST din cauciuc, cu mâner de 800mm
U.M: BUC
Art.Nr 41800006
Cauciuc de schimb pentru ciocanul GH PROBST din cauciuc
U.M: STK
Art.Nr 41800005
Mâner de schimb, 800mm, din lemn de frasin, pentru ciocanul GH PROBST din cauciuc
U.M: STK
Ciocan GH-K PROBST
Pentru alinierea pietrelor de pavaj încă necompactate. Masă proprie redusă, cu mâner lung sau scurt pentru o postură de lucru optimă. Cu şine metalice cauciucate, foarte rezistente la uzură, care pot fi înlocuite. Datorită formei pătrate a capului din cauciuc ciocanul rămâne în poziţie verticală după utilizare. Lungimea mânerului: 800mm, greutate: 2,2kg.Pentru alinierea pietrelor de pavaj încă necompactate. Masă proprie redusă, cu mâner lung sau scurt pentru o postură de lucru optimă. Cu şine metalice cauciucate, foarte rezistente la uzură, care pot fi înlocuite. Datorită formei pătrate a capului din cauciuc ciocanul rămâne în poziţie verticală după utilizare. Lungimea mânerului: 400mm, greutate: 1,8kg.
Art.Nr 51800051
Ciocan GH-K PROBST din cauciuc, cu mâner de 400mm
U.M: STK