Şpriţiere pentru ulei decofrant / ulei decofrant / lac antievaporare

Şpriţieră Mesto Ferrox pentru aplicat ulei decofrant
Furtun spiralat flexibil, cu lungimea de lucru de 2,5 m, cu mecanism de blocare de siguranţă. Pompa este prevăzută cu un mâner ergonomic, pentru ca transportul şi pomparea să se desfăşoare confortabil. Compartiment pentru piese de schimb ataşat corpului pompei, echipat cu piese. Ventilul de siguranţă şi manometrul se schimbă rapid. Este dotat cu suport pentru pistolul de pulverizare şi ţeava de prelungire. Cu bretele pentru un transport plăcut pe spinare. Nişă de stabilizare prin apăsare cu piciorul (fără risc de răsturnare în timpul umplerii sau pompării). Capac cu sită pentru evitarea pătrunderii murdăriei în rezervor. Poate fi purtată în spate sau pe umăr. Poate fi echipată ulterior cu căruţ pentru transport. Ochi de vizitare pentru verificarea nivelului de umplere. Suportul pompei este unic.
Şpriţieră MESTO FERROX pentru aplicat ulei decofrant
Presiune de lucru: 6 bar, rezervor din oţel, furtun tip şarpe cu lungimea de 2,5m, 1 bretea pentru purtare, ţeava de stropire este reglabilă 360 de grade.
Art.Nr 3565P
Şpriţieră MESTO FERROX 3565P, 6L
U.M: BUC
Şpriţieră MESTO FERROX pentru aplicat ulei decofrant
Presiune de lucru: 6 bar. Rezervor din oţel. Furtun tip şarpe cu lungimea de 2,5m. 1 bretea pentru purtare. Ţeava de stropire este reglabilă 360 de grade.
Art.Nr 3585P
Şpriţieră MESTO FERROX 3585P, 10L
U.M: BUC
Şpriţieră MESTO FLORI ALLROUND pentru aplicat ulei decofrant
Este o şpriţieră avantajoasă, executată din plastic, pentru diverse aplicaţii. Este prevăzută cu garnituri FPM rezistente la ulei, 3 bar, furtun tip şarpe cu lungimea de 1,3m, duză pentru jet plat şi duză sferică goală la interior, manometru cu piston cu ventil de siguranţă integrat, ţeavă de pulverizare din plastic, de 48cm, cu duză din alamă, poate fi purtată într-o parte.
Art.Nr 3232RK
Şpriţieră MESTO FLORI ALLROUND, 5L, UA4
U.M: STK
Şpriţieră MESTO PROFI PLUS pentru aplicat ulei decofrant
Presiune de lucru 3 bar, rezervor din plastic, furtun spiralat cu lungimea de 2,5m, bretea pentru transport, duză din alamă pentru jet plat, filtru anti-murdărie integrat, pompă profesională cu tijă a pistoanelor din oţel.Presiune de funcţionare 3bar, rezervor din material sintetic, furtun spiralat 2,5m, curele de transport, duză jet aplatizat Messing, filtru de murdărie integrat, pompă profesională cu tijă a pistoanelor din oţel.
Art.Nr 3275P
Şpriţieră MESTO PROFI PLUS 3275P, 5 L
U.M: BUC
Art.Nr 3270P
Şpriţieră MESTO PROFI PLUS 3270P, 10 L
U.M: BUC
Piese de schimb pentru şpriţiere
Art.Nr 1421F
Duză fascicul plat MESTO Ferrum Plus / Ferrox
U.M: BUC
Art.Nr 6001L
Set garnituri de etanşare MESTO HD-PLUS FPM
U.M: BUC
Art.Nr 3655
Ţeavă de pulverizare pentru şpriţiera Mesto Ferrum Plus/Ferrox
U.M: BUC
Decofrol pentru cofraje ÖKO 100
Decofrol gata preparat, ecologic, pe baza de componente biodegradabile. Poate fi utilizat la interior şi la exterior ca agent de separare pentru toate tipurile de cofraje, pentru protecţia împotriva urmelor de mortar şi a depunerilor de beton pe utilaje.
Art.Nr 10615
Ulei decofrant ÖKO 100, 25 l/bidon, 24 bidoane/palet
U.M: BIDON
Art.Nr 10653
Ulei decofrant ÖKO 100, 200 l/butoi, 2 butoaie/palet
U.M: BUTOI
Decofrol special SP40
Decofrol gata preparat, fără conţinut de solvenţi, cu conţinut de adaosuri pe bază de uleiuri minerale, eficient chimic şi fizic. Datorită consumului economic împiedică apariţia urmelor de ulei pe suprafaţa betonului, care pot influenţa negativ aderenţa straturilor ulterioare. Protejează cofrajele metalice împotriva coroziunii. Recomandat la interior şi exterior pentru tipurile uzuale de cofraje, precum şi ca protecţie a sculelor (lopeţilor, etc.), a zonelor de încărcare, a utilajelor rulante, a utilajelor de construcţii, camioanelor sau altor vehicule împotriva urmelor de mortar şi beton. Notă: produsul de decofrare nu se va aplica pe componente de caroserie vopsite. Se poate utiliza şi la temperaturi scăzute. Consum: 1 litru este suficient pentru circa 25–40m2. Este gata pentru utilizare, fără solvenţi şi este eficient fizic şi chimic pentru decofrarea tuturor tipurilor de cofraje.Gata pentru utilizare, fără solvenţi, agent fizic şi chimic eficient pentru decofrarea tuturor tipurilor de cofraje.
Art.Nr 10468
Ulei decofrant special SP40, 25 l/bidon, fără solvenţi, 25-40m2, UA2
U.M: BID
Art.Nr 10467
Ulei decofrant special SP40, 200 l/butoi, fără solvenţi, 25-40m2, UA2
U.M: BUTOI
Decofrol WA 50
Decofrol cu conţinut de solvenţi, gata preparat, eficient chimic şi fizic Datorită consumului economic împiedică apariţia urmelor de ulei pe suprafaţa betonului, care pot influenţa negativ aderenţa straturilor ulterioare. Recomandat la interior şi exterior pentru tipurile uzuale de cofraje, precum şi ca protecţie a sculelor (lopeţilor, etc.), a zonelor de încărcare, a utilajelor rulante, a utilajelor de construcţii, camioanelor sau altor vehicule împotriva urmelor de mortar şi beton. Este foarte potrivit pentru cofraje artificiale şi metalice, respectiv în industria pieselor prefabricate. Consum: 1 litru este suficient pentru circa 30 până la 50m2. Este un ulei universal, un agent chimic şi fizic eficient pentru toate tipurile de cofraje.Decofrol, agent chimic şi fizic eficient pentru toate tipurile de cofraje.
Art.Nr 104568
Decofrol WA50, 25 l/bidon, cu solvenţi, consum 50m2/l, UA24
U.M: BIDON
Art.Nr 104551
Ulei decofrant WA50, 200 l/butoi, cu solvenţi, consum 50m2/l, UA2
U.M: BID
Lac antievaporare LF3
Substanţă pentru tratare ulterioară, fără solvenţi, poate fi pulverizată, cu acţiune rapidă, spornică, rezistentă la intemperii, cu puternic efect de barieră împotriva evaporării timpurii a apei. Se utilizează la interior şi la exterior, pentru tratarea ulterioară a betonului proaspăt preparat, precum şi a mortarului de ciment, împotriva uscării prea rapide sub influenţa razelor solare şi a vântului. Consum: circa 0,15–0,20kg/m2.
Art.Nr 89520
Lac antievaporare LF3, 25 kg/bidon, 24 bidoane/palet
U.M: BIDON